Thuis ProductenFrancis Turbine Runner

Horizontale Schacht Francis Turbine Runner met Waterhoofd van 10m aan 300m

Certificaat
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

Horizontale Schacht Francis Turbine Runner met Waterhoofd van 10m aan 300m

Horizontale Schacht Francis Turbine Runner met Waterhoofd van 10m aan 300m
Horizontale Schacht Francis Turbine Runner met Waterhoofd van 10m aan 300m Horizontale Schacht Francis Turbine Runner met Waterhoofd van 10m aan 300m Horizontale Schacht Francis Turbine Runner met Waterhoofd van 10m aan 300m Horizontale Schacht Francis Turbine Runner met Waterhoofd van 10m aan 300m Horizontale Schacht Francis Turbine Runner met Waterhoofd van 10m aan 300m

Grote Afbeelding :  Horizontale Schacht Francis Turbine Runner met Waterhoofd van 10m aan 300m

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: Francis Turbine Runner
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

Horizontale Schacht Francis Turbine Runner met Waterhoofd van 10m aan 300m

beschrijving
Type: Francisturbine Materiaal: Roestvrij staal 0Cr13Ni4Mo
waterhoofd: 10m300m
Hoog licht:

hidromassage turbine runner

,

water turbine lopers

De horizontale Turbine Francis Turbine Runner van het Schachtwater met Waterhoofd van 10m aan 300m

 

Specificaties:

 

 Type

 De horizontale/verticale turbine van Francis

 Waterhoofd

  10m -- 300m.

 Installatiecapaciteit

  0.1MW -- 20MW

 Agentmateriaal

 Roestvrij staal (0Cr13Ni4Mo)

 Generatortype

 synchrogenerator

 Hulpmateriaal

 Gouverneur, Inhamklep, eenheids zijpaneel, opwindingssysteem

 

Beschrijving:

 

Francis - de typeturbine is meestal geschikt voor waterkrachtposten met middelgroot of hoog hoofd van 10m aan 300m. Zij zijn in zowel verticale of horizontale schachtregeling als konden enorm door de hydraulische krachtcentrales worden geselecteerd.

lts is de eigenschap dat de waterstroom geleidelijk aan het agentbinnenste in een radiale richting ingaat, richting verandert en dan uit axiaal overgaat. De turbine van Francis wordt gekenmerkt door betrouwbare verrichting, eenvoudige bouw en het hoge rendement, de agent van de vervaardigingsfrancis van enz. Hydoru hebben goede efficiency en cavitatieprestaties.

 Normaal, keuren wij horizontaal Francis met capaciteit onder 5MW, agentdiameter onder 90cm goed. En verticaal Francis met capaciteit onder 20MW.

 

Hoofdstructuur van Francis Hydro Turbine

 

Dit hydraulische turbinetype is Horizontale schacht Francis. Een inhamklep is uitgerust voor het spiraalvormige omhulsel van de turbine. Wanneer bekeken bij de turbine van het generatoreind, is de roterende richting van de hydraulische turbine met de wijzers van de klok mee. De turbine is horizontale schacht en metaal spiraalvormig omhulsel en de roestvrij staalagent. Deze eenheid heeft twee lagers, die op de generatorzetel worden geassembleerd. De stamtijden van de structuur van turbine als volgt:

1)Spiraalvormig geval 

2) Verdeler

3) Roterende delen 

4)Inhambuis 

5) Ontwerpbuis 

6) Lay-out voor water, instrumenten en pijpleiding

Het water vloeit door penstock van de krachtcentrale, De vleugelklep, de uitbreidingspijp, de inhambuis, het spiraalvormige geval en wicket de poorten in de agent, en zet het dan de agent ertoe aan om hydraulische energie te draaien en om te zetten in mechanische energie en drijft de rotor van generatorrevolutie door de kracht van de belangrijkste schacht van turbine, waarbij de mechanische energie wordt omgezet in stroom. 

 

 

Toepassingen:

 

De turbines van Francis zijn de gemeenschappelijkste waterturbine vandaag in gebruik.

Zij werken in een water hoofdwaaier van 10 tot 300 meters en voor elektroenergieproductie hoofdzakelijk gebruikt. De machtsoutput gaat over het algemeen van 100KW tot 750MW.

Normaal, worden de Middelgrote grootte en de grotere turbines van Francis het vaakst geschikt met een verticale schacht, de Kleine turbine van Francis die altijd met horizontale schacht wordt geschikt, maar het is niet absoluut.

 

Concurrentievoordeel:

 

HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

 

Horizontale Schacht Francis Turbine Runner met Waterhoofd van 10m aan 300m 0

Horizontale Schacht Francis Turbine Runner met Waterhoofd van 10m aan 300m 1

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: hydrotu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)