Bericht versturen
Thuis ProductenHidromassage Kaplanturbine

De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject

Certificaat
CHINA Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
CHINA Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject

De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject
De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject

Grote Afbeelding :  De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang.China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: Kaplanturbine
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject

beschrijving
Type: Kaplanturbine Het materiaal van agentbladen: Roestvrij staal CNC
Waterhoofd: 2m50m Capaciteit: 0.1MW-20MW
Agenttype: Vaste bladen/Regelgeversbladen
Hoog licht:

micro- waterturbine

,

hydrogeneratorturbine

,

kaplan hydroturbine met vaste bladen

 De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject

 

Toepassingen:

 

1.     Waterhoofd: van 2m - 70m

2.      Macht: 0.1MW - 30MW 

3.     Frequentie: 50 60hz 

4.     Outputtype: 0.4KV, 3.3KV, 6.3KV, of 10.5KV AC in drie stadia,

 

 Als u in de Kaplan-turbine geinteresseerd bent, zou u sommige zeer belangrijke parameters (zoals netto hoofd, stroomlossing, eenheidsaantal, frequentie, voltage) in onderzoek moeten hebben.

 

De Beschrijving van de Kaplanturbine:

 

Axial-flow) turbine de van Kaplan (voor laag hoofd van 2m tot 70m. Dit type van turbine is meestal geschikt voor waterkrachtposten met lage water hoofd en grote stroom.

lts is de eigenschap dat de waterstroom axiaal door de agent overgaat. De axial-flow turbine kan in twee vormen volgens de agentbouw worden geclassificeerd: men is vaste bladen (Propeller) voor kleine variatie van hoofd en de macht, andere is beweegbare bladen (Kaplan) voor grote variatie van hoofd en macht.

De kaplan turbine met verticale schachtregeling, met drie weg types als open goot, drukgoot, en verbinding (concreet spiraalvormig geval).

Over het algemeen, Kaplan-is de turbine samengesteld uit verdeler, gidsvin, agent, ontwerpbuis enz. 

 

Hoofdstructuur van Kaplan-Waterturbine 

 

Deze hydraulische turbine is asstroomturbine met een verticale schacht. En zijn spiraalvormig geval wordt gemaakt van metaal of beton.
Het water stroomt door de channeling pijp, en dan in het spiraalvormige geval, dat ervoor zorgt dat het water perifeer de turbine en symmetrisch ingaat, vormt bepaald circumfluencequantum. 
De waterstromen door het verblijf bellen in de verdeler, de van wie gidsvinnen de turbinelossing en de stroomrichting kunnen regelen en zo de waterstroom in de agent perifeer en symmetrisch maken. Derhalve draait de agent en zet hydraulische energie in mechanische energie om en drijft dan de rotor van de generator draait door de kracht van de belangrijkste schacht van de hydraulische turbine, waarbij de mechanische energie wordt omgezet in elektrische energie. Het water, dat uit de agent heeft gekregen, vloeit aan stroomafwaarts van rivier door de ontwerpbuis.
Wegens de restauratie van de ontwerpbuis, wordt de energie van het water dat van de afzet wegvloeit, gedeeltelijk opnieuw gebruikt, dus wordt het verlies verminderd en de efficiency is beter,
 

De hoofdstructuren van de hydraulische turbine worden beschreven in het volgende.

  • De assemblage van de ontwerpbuis
  • Roterende delenassemblage
  • De verdelersassemblage

 

 

Specificaties:

Type

Kaplan met vaste bladen/Kaplan met beweegbare bladen

Waterhoofd

Van 2m -- 70m.

Installatiecapaciteit

Van .0.1MW - 20MW

Het materiaal van agentbladen

Roestvrij staal (0Cr13Ni4Mo)

Generatortype

Synchrogenerator

Hulpmateriaal

Gouverneur, Inhamklep, eenheids zijpaneel, opwindingssysteem

 

 

Concurrentievoordeel:

 

HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

 

De HYDROTU bereikte ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem, heeft perfect kwaliteitsbewaking en procesbeheersingssysteem. Nadruk bij de bouw van eigen merk, inspanningen om merk van internationale concurrerende producten te bouwen. Hydrotu is altijd geëngageerd aan onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten, nieuwe technologie, verbetert productiecapaciteit, en perfectioneert het kwaliteitsbeheersysteem en het de dienstsysteem.
 
Onze doelstellingen is „Fijne productie, achtervolgen kwaliteitsproducten, leveren het beste materiaal van de kwaliteitswaterkracht“.

 

De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject 0

De Hydroturbine van Kaplan van de asstroomturbine/Kaplan-Waterturbine voor Waterhoofd 2m - 70m Waterkrachtproject 1

 

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tu mingqi

Tel.: +86 13003602610

Fax: +86-571-85194290

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)