Thuis ProductenFrancis Hydro Turbine

100KW-20000KW Francis Hydro Turbine

Certificaat
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

100KW-20000KW Francis Hydro Turbine

100KW-20000KW Francis Hydro Turbine
100KW-20000KW Francis Hydro Turbine 100KW-20000KW Francis Hydro Turbine 100KW-20000KW Francis Hydro Turbine 100KW-20000KW Francis Hydro Turbine 100KW-20000KW Francis Hydro Turbine

Grote Afbeelding :  100KW-20000KW Francis Hydro Turbine

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: Francisturbine
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

100KW-20000KW Francis Hydro Turbine

beschrijving
Type: Horizontale het waterturbine van Francis Agentmateriaal: Roestvrij staal 0Cr13Ni4Mo
waterhoofd: 10m300m Capaciteit: 0.1MW-30MW
Hoog licht:

Hydraulische turbine gouverneur

,

waterkrachtturbine

Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine voor waterhoofd van 20m tot 300m

 

De Beschrijving van Francis Turbine:

Francis - de typeturbine is meestal geschikt voor waterkrachtposten met middelgroot of hoog hoofd van 20m tot 300m.  Zij zijn in zowel verticale of horizontale schachtregeling als konden enorm door de hydraulische krachtcentrales worden geselecteerd.

lts is de eigenschap dat de waterstroom geleidelijk aan het agentbinnenste in een radiale richting ingaat, richting verandert en dan uit axiaal overgaat. De turbine van Francis wordt gekenmerkt door betrouwbare verrichting, eenvoudig bouw en hoog rendement, enz.

 

Hoofdstructuur van Francis Hydro Turbine
Dit hydraulische turbinetype is Horizontale schacht Francis. Een inhamklep is uitgerust voor het spiraalvormige omhulsel van de turbine. Wanneer bekeken bij de turbine van het generatoreind, is de roterende richting van de hydraulische turbine met de wijzers van de klok mee. De turbine is horizontale schacht en metaal spiraalvormig omhulsel en de roestvrij staalagent. Deze eenheid heeft twee die lagers, op de generatorzetel worden geassembleerd. De stamtijden van de structuur van turbine als volgt:
1)Spiraalvormig geval 
2) Verdeler
3) Roterende delen 
4)Inhambuis 
5) Ontwerpbuis 
6) Lay-out voor water, instrumenten en pijpleiding
Het water vloeit door penstock van de krachtcentrale, De vleugelklep, de uitbreidingspijp, de inhambuis, het spiraalvormige geval en wicket de poorten in de agent, en zet het dan de agent ertoe aan om hydraulische energie te draaien en om te zetten in mechanische energie en drijft de rotor van generatorrevolutie door de kracht van de belangrijkste schacht van turbine, waarbij de mechanische energie wordt omgezet in stroom. 

 

 

Toepassingen:

 

1.     Waterhoofd:  20m -- 300m

2.      Macht: 0.1MW -- 30MW

3.     Frequentie: 50hz o 60hz 

4.     Outputvoltage: 400V, 6.3KV, of 10.5KV AC in drie stadia,

 

 

Normaal, worden de Middelgrote grootte en de grotere turbines van Francis het vaakst geschikt met een verticale schacht, de Kleine die turbine van Francis altijd met horizontale schacht wordt geschikt, maar het is niet absoluut.

Als u in de turbine van Francis geinteresseerd bent, zou u sommige zeer belangrijke parameters (zoals netto hoofd, stroomlossing, eenheidsaantal, frequentie, voltage) in onderzoek moeten verzenden.

 

 

Specificaties:

  Type

  De horizontale/verticale turbine van Francis

  Waterhoofd

  10m -- 300m.

  Installatiecapaciteit

  0.1MW -- 30MW

  Agentmateriaal

  Roestvrij staal (0Cr13Ni4Mo)

  Generatortype

  Synchrogenerator

  Hulpmateriaal

  Gouverneur, Inhamklep, eenheids zijpaneel, opwindingssysteem

 

Concurrentievoordeel:

 

HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.


Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.


HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

 

De HYDROTU bereikte ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem, heeft perfect kwaliteitsbewaking en procesbeheersingssysteem. Nadruk bij de bouw van eigen merk, inspanningen om merk van internationale concurrerende producten te bouwen. Hydrotu is altijd geëngageerd aan onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten, nieuwe technologie, verbetert productiecapaciteit, en perfectioneert het kwaliteitsbeheersysteem en het de dienstsysteem.
 
Onze doelstellingen is „Fijne productie, achtervolgen kwaliteitsproducten, leveren het beste materiaal van de kwaliteitswaterkracht“.

 

100KW-20000KW Francis Hydro Turbine 0

100KW-20000KW Francis Hydro Turbine 1

 

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: hydrotu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)