Bericht versturen
Thuis ProductenVlinderklep

Hydraulische Tegengewicht Van een flens voorzien Vleugelklep

Certificaat
CHINA Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
CHINA Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

Hydraulische Tegengewicht Van een flens voorzien Vleugelklep

Hydraulische Tegengewicht Van een flens voorzien Vleugelklep
Hydraulische Tegengewicht Van een flens voorzien Vleugelklep Hydraulische Tegengewicht Van een flens voorzien Vleugelklep Hydraulische Tegengewicht Van een flens voorzien Vleugelklep Hydraulische Tegengewicht Van een flens voorzien Vleugelklep Hydraulische Tegengewicht Van een flens voorzien Vleugelklep

Grote Afbeelding :  Hydraulische Tegengewicht Van een flens voorzien Vleugelklep

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: hydraulische tegengewichtsvleugelklep
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

Hydraulische Tegengewicht Van een flens voorzien Vleugelklep

beschrijving
Hoog licht:

Hydraulische vlinderklep

,

gemotoriseerde vlinderklep

DN 2250mm Van een flens voorzien Vleugelklep Hydraulisch Tegengewicht voor Waterkrachtpost

 

Basisparameter:

 

Type:            Vlindertype met omleidingsklep 
Diameter:      DN2250mm 
Verrichtingswijze: Hydraulisch tegengewicht
Drukklasse: 0.6Mpa
Klepmateriaal: Q345B gelijkwaardig aan DIN E335
 
Hoofdstructuurbeschrijving
 

De hydraulische Controle langzaam-Sluit Vleugelklep kan in Zwaar Hamertype en Accumulatortype worden verdeeld.

De klep wordt gemaakt omhoog door de klep noumenon, actuator, hydraulische post, en elektrisch controlegeval.

De klep wordt noumenon gemaakt omhoog door kleplichaam, schijf, schacht, transmissieschacht en verzegelend pakket, enz.

Het zware hamertype kleplichaam keurt de horizontale structuur goed; de schacht van de klep keurt de semi schachtstructuur goed.

Het accumulatortype keurt over het algemeen horizontaal type goed. Actuator wordt gemaakt omhoog door de verbinding en transmissiestukken zoals hydraulische kruik, schommelend wapen, steunwallboard (het zware hamertype heeft zware hamer, hefboom, sluitend oliecilinder, enz. Het is het belangrijkste uitvoerende orgaan van klep, wat openen en de hydraulische klep sluiten.

De transmissie hydraulische kruik heeft snel-sluit langzame tijd regelklep, - sluitingstijd regelklep en hoek regelklep.

De hydraulische drukpost wordt gemaakt omhoog door de assemblage van de oliepomp, hand in werking gestelde pomp, accumulator, elektromagnetische klep, overstromingsklep, datatransportbesturingklep, sluitklep, hydraulische druk geïntegreerd stuk, olietank, enz.

In automatische druk die zwaar hamertype controlesysteem handhaaft, kan de accumulator als compensatie van systematische druk worden gebruikt.

In automatische druk die zwaar hamertype met sluitensysteem handhaaft, kan de accumulator als compensatie van systematische druk worden gebruikt en de cilinder van de sluitenolie openen.

In accumulatortype controlesysteem, kunnen de twee accumulatoren apparaat allebei zoals extra, de bron van de initiatiefsterkte voor het feit aanbieden dat de klep wordt geopend en gesloten.

De datatransportbesturingklep wordt gebruikt om de tijd aan te passen van het openen van de klep.

De hand in werking gestelde pomp wordt gebruikt voor het systematische zuiveren van en het openen van en het sluiten van de klep onder speciale werkende wijze.

De hydraulische systematische elektromagnetische het omkeren klep is over het algemeen een type van obversactie, dat is wanneer de elektromagnetische klep aan elektriciteit verbindt, de vleugelklep opent terwijl niet aan elektriciteit verbind, de gesloten vleugelklep. Het reactietype in tegendeel, dat is wanneer de elektromagnetische klep niet aan elektriciteit verbindt, de vleugelklep opent, terwijl het aan elektriciteit verbindt, de gesloten vleugelklep.  Het type van obversactie is normaal terwijl het reactietype zou moeten worden opgemerkt wanneer u het opdracht geven tot maakt.

              Hydraulische Tegengewicht Van een flens voorzien Vleugelklep 0

 

Concurrentievoordeel:

 

   HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.

Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.

HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tu mingqi

Tel.: +86 13003602610

Fax: +86-571-85194290

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)