Bericht versturen
Thuis ProductenVlinderklep

Grote Hydraulische TegengewichtsVleugelklep

Certificaat
CHINA Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
CHINA Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

Grote Hydraulische TegengewichtsVleugelklep

Grote Hydraulische TegengewichtsVleugelklep
Grote Hydraulische TegengewichtsVleugelklep Grote Hydraulische TegengewichtsVleugelklep Grote Hydraulische TegengewichtsVleugelklep Grote Hydraulische TegengewichtsVleugelklep Grote Hydraulische TegengewichtsVleugelklep Grote Hydraulische TegengewichtsVleugelklep

Grote Afbeelding :  Grote Hydraulische TegengewichtsVleugelklep

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: hydraulische tegengewichtsvleugelklep
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

Grote Hydraulische TegengewichtsVleugelklep

beschrijving
Hoog licht:

Hydraulische vlinderklep

,

gemotoriseerde vlinderklep

 Grote Hydraulische TegengewichtsVleugelklep voor DN300 - 5000 mm

 

 

Specificaties:

 

Een vleugelklep is een klep die kan worden gebruikt voor door of stroom afsnijden. Het sluitende mechanisme neemt de vorm van een schijf aan. De verrichting is gelijkaardig aan dat van een kogelklep, die voor snel afgesloten toestaat. De vleugelkleppen worden over het algemeen goedgekeurd omdat zij lager zijn in kosten aan andere klepontwerpen evenals lichter zijnd in gewicht, wordt het betekenen van minder steun vereist. De schijf wordt geplaatst in het centrum van de pijp, is het overgaan door de schijf een staaf die aan actuator op buiten de klep wordt aangesloten. Het roteren van actuator draait de de schijf of parallel of loodlijn aan de stroom. In tegenstelling tot een kogelklep, is de schijf altijd aanwezig binnen de stroom, daarom wordt een drukdaling altijd veroorzaakt in de stroom, ongeacht kleppositie.

Er zijn verschillende soorten vleugelkleppen, elk aangepast voor verschillende druk en verschillend gebruik.

De tegengewichtsvleugelklep is één type van vleugelklep dat door hydraulisch tegengewicht drived. Het wordt wijd gebruikt als inhamklep in waterkrachtpost.

Dit type van klep wordt gecontroleerd door PLC, kan het zuiveren, plaatselijk als onafhankelijke systematische eenheid zonder andere toevoegingen controleren. Het kan ook bij het gecentraliseerde beheer door de centrale computer door I/O pasmanier als apparateneenheid van het het verzamelen en het verdelen controlesysteem (DCS) worden gedragen, aaneenschakeling en het werken met waterpomp, hydraulische turbine, omleidingsklep en andere pijpleidingenapparaten realiseren.  Het wordt geleverd met handfunctie, en kan aanzetten, de klep zonder macht manueel uitzetten, klep het zuiveren ontmoeten, verzoek onder de speciale werkende wijze controleren.

 

Nominale Diameter:  300 - 5000 mm.      

Nominale Druk:   Mpa 0,25 - 2,5.

 

Concurrentievoordeel:

 

HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tu mingqi

Tel.: +86 13003602610

Fax: +86-571-85194290

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)