Thuis ProductenFrancis Hydro Turbine

500KW waterkrachtproject Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine

Certificaat
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

500KW waterkrachtproject Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine

500KW waterkrachtproject Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine
500KW waterkrachtproject Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine 500KW waterkrachtproject Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine 500KW waterkrachtproject Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine 500KW waterkrachtproject Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine 500KW waterkrachtproject Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine

Grote Afbeelding :  500KW waterkrachtproject Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: Francisturbine
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

500KW waterkrachtproject Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine

beschrijving
Turbinetype: Francis Turbine Agentmateriaal: Roestvrij staal (0Cr13Ni4Mo)
Waterhoofd: 30m300m Capaciteit: 100KW-20000KW
Hoog licht:

hydraulische turbinegouverneur

,

waterkrachtturbine

,

500KW de hydraulische turbine van Francis

500KW hydraulisch Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine

 

 

Technische Beschrijvingen en Hoofdparameters

Wijze Horizontaal Francis

Geschat hoofd 20,0 m        

Geschatte lossing 2,91 m3/s

Nominaal vermogen 529KW

Geschatte efficiency 92,6%  

Geschatte snelheid 500 t/min  

Vluchtelingssnelheid 945 t/min

Agentdiameter 73 cm

Zuiging hoofd+2.8-▽/900m

Agent materieel Roestvrij staal (0Cr13Ni4Mo)

Roterende richting die met de wijzers van de klok mee van generator aan turbine wordt bekeken

Beschrijving:

Francis - de typeturbine is meestal geschikt voor waterkrachtposten met middelgroot of hoog hoofd van 20m tot 300m met hogere gemiddelde efficiency. geschikt om stabiel binnen nominaal vermogen te lopen 50%-100% en een brede toepassing in waterkrachtprojecten te hebben.

lts is de eigenschap dat de waterstroom geleidelijk aan het agentbinnenste in een radiale richting ingaat, richting verandert en dan uit axiaal overgaat. De turbine van Francis wordt gekenmerkt door betrouwbare verrichting, eenvoudig bouw en hoog rendement, enz.

Zij zijn in zowel verticale of horizontale schachtregeling als konden enorm door de hydraulische krachtcentrales worden geselecteerd.

 

Hoofdstructuur van Francis Hydro Turbine

 

Dit hydraulische turbinetype is Horizontale schacht Francis. Een inhamklep is uitgerust voor het spiraalvormige omhulsel van de turbine. Wanneer bekeken bij de turbine van het generatoreind, is de roterende richting van de hydraulische turbine met de wijzers van de klok mee. De turbine is horizontale schacht en metaal spiraalvormig omhulsel en de roestvrij staalagent. Deze eenheid heeft twee lagers, die op de generatorzetel worden geassembleerd. De stamtijden van de structuur van turbine als volgt:

1)Spiraalvormig geval 

2) Verdeler

3) Roterende delen 

4)Inhambuis 

5) Ontwerpbuis 

6) Lay-out voor water, instrumenten en pijpleiding

Het water vloeit door penstock van de krachtcentrale, De vleugelklep, de uitbreidingspijp, de inhambuis, het spiraalvormige geval en wicket de poorten in de agent, en zet het dan de agent ertoe aan om hydraulische energie te draaien en om te zetten in mechanische energie en drijft de rotor van generatorrevolutie door de kracht van de belangrijkste schacht van turbine, waarbij de mechanische energie wordt omgezet in stroom. 

 

De turbinetoepassingen van Francis:

1.     Waterhoofd: 20-- 300m

2.      Macht: 0.1MW- 30MW 

3.     Frequentie: 50 60hz 

4.     Het synchrone Voltage van de Generatoroutput: 0.4KV, 6.3KV, of 10.5KV AC in drie stadia,

 

 Als u in de turbine van Francis geinteresseerd bent, zou u sommige zeer belangrijke parameters (zoals netto hoofd, stroomlossing, eenheidsaantal, frequentie, voltage) in onderzoek moeten verzenden.

Normaal, worden de Middelgrote grootte en de grotere turbines van Francis het vaakst geschikt met een verticale schacht, de Kleine turbine van Francis die altijd met horizontale schacht wordt geschikt, maar het is niet absoluut.

Water hoofdwaaier voor de selectie van Francis Turbine.

500KW kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/de Turbogenerator van Francis Water

Concurrentievoordeel:

HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.


Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.


HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

De HYDROTU bereikte ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem, heeft perfect kwaliteitsbewaking en procesbeheersingssysteem. Nadruk bij de bouw van eigen merk, inspanningen om merk van internationale concurrerende producten te bouwen. Hydrotu is altijd geëngageerd aan onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten, nieuwe technologie, verbetert productiecapaciteit, en perfectioneert het kwaliteitsbeheersysteem en het de dienstsysteem.

Onze doelstellingen is „Fijne productie, achtervolgen kwaliteitsproducten, leveren het beste materiaal van de kwaliteitswaterkracht“.

 

500KW waterkrachtproject Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine 1

500KW waterkrachtproject Francis Hydro Turbine, Horizontaal Francis Water Turbine 2

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: hydrotu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)