Bericht versturen
Thuis ProductenFrancis Hydro Turbine

Kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine van 0.1MW - 50MW

Certificaat
CHINA Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
CHINA Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

Kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine van 0.1MW - 50MW

Kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine van 0.1MW - 50MW
Kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine van 0.1MW - 50MW Kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine van 0.1MW - 50MW Kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine van 0.1MW - 50MW Kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine van 0.1MW - 50MW Kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine van 0.1MW - 50MW

Grote Afbeelding :  Kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine van 0.1MW - 50MW

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: Francisturbine
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

Kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine van 0.1MW - 50MW

beschrijving
Turbinetype: Francis Water Turbine water hoofdwaaier: 20M300M
Capaciteit: 100KW-30000KW Agentmateriaal: Roestvrij staal 0Cr13Ni4Mo
Turbinemateriaal: Koolstofstaal
Hoog licht:

Francis Water Turbine

,

waterkrachtturbine

,

de horizontale turbine van schacht kleine Francis

Horizontale Schacht Klein Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbinewith 0.1MW - 50MW

 

Beschrijving:

 

Francis - de typeturbine is meestal geschikt voor waterkrachtposten met middelgroot of hoog hoofd van 20m tot 300m. Zij zijn in zowel verticale of horizontale schachtregeling als konden enorm door de hydraulische krachtcentrales worden geselecteerd.

lts is de eigenschap dat de waterstroom geleidelijk aan het agentbinnenste in een radiale richting ingaat, richting verandert en dan uit axiaal overgaat. De turbine van Francis wordt gekenmerkt door betrouwbare verrichting, eenvoudig bouw en hoog rendement, enz.

 

Hoofdstructuur van Francis Hydro Turbine

 

Dit hydraulische turbinetype is Horizontale schacht Francis. Een inhamklep is uitgerust voor het spiraalvormige omhulsel van de turbine. Wanneer bekeken bij de turbine van het generatoreind, is de roterende richting van de hydraulische turbine met de wijzers van de klok mee. De turbine is horizontale schacht en metaal spiraalvormig omhulsel en de roestvrij staalagent. Deze eenheid heeft twee die lagers, op de generatorzetel worden geassembleerd. De stamtijden van de structuur van turbine als volgt:

1)Spiraalvormig geval 

2) Verdeler

3) Roterende delen 

4)Inhambuis 

5) Ontwerpbuis 

6) Lay-out voor water, instrumenten en pijpleiding

Het water vloeit door penstock van de krachtcentrale, De vleugelklep, de uitbreidingspijp, de inhambuis, het spiraalvormige geval en wicket de poorten in de agent, en zet het dan de agent ertoe aan om hydraulische energie te draaien en om te zetten in mechanische energie en drijft de rotor van generatorrevolutie door de kracht van de belangrijkste schacht van turbine, waarbij de mechanische energie wordt omgezet in stroom. 

 

Toepassingen:

 

1.     Waterhoofd: 20--300m

2.      Macht: 0.1MW-30MW 

3.     Frequentie: 50 60hz 

4.     Het synchrone Voltage van de Generatoroutput: 0.4KV, 6.3KV, of 10.5KV AC in drie stadia,

 

 Als u in de turbine van Francis geinteresseerd bent, zou u sommige zeer belangrijke parameters (zoals netto hoofd, stroomlossing, eenheidsaantal, frequentie, voltage) in onderzoek moeten verzenden.

 

Normaal, worden de Middelgrote grootte en de grotere turbines van Francis het vaakst geschikt met een verticale schacht, de Kleine die turbine van Francis altijd met horizontale schacht wordt geschikt, maar het is niet absoluut.

 

Specificaties:

 

 Type

 De horizontale/verticale turbine van Francis

 Waterhoofd

10- 300m.

 Installatiecapaciteit

 0.1MW - 30MW

Agentmateriaal

Roestvrij staal (0Cr13Ni4Mo)

 Generatortype

 synchrone generator

 Hulpmateriaal

 Gouverneur, Inhamklep, eenheids zijpaneel, opwindingssysteem

 

Concurrentievoordeel:

 

HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.


Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.


HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

 

De HYDROTU bereikte ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem, heeft perfect kwaliteitsbewaking en procesbeheersingssysteem. Nadruk bij de bouw van eigen merk, inspanningen om merk van internationale concurrerende producten te bouwen. Hydrotu is altijd geëngageerd aan onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten, nieuwe technologie, verbetert productiecapaciteit, en perfectioneert het kwaliteitsbeheersysteem en het de dienstsysteem.

Onze doelstellingen is „Fijne productie, achtervolgen kwaliteitsproducten, leveren het beste materiaal van de kwaliteitswaterkracht“.

 

Kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine van 0.1MW - 50MW 0

Kleine Horizontale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine van 0.1MW - 50MW 1

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tu mingqi

Tel.: +86 13003602610

Fax: +86-571-85194290

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)