Bericht versturen
Thuis ProductenFlens Globe ventiel

DN300 - Hydraulische tegengewicht Van een flens voorzien de Bolklep van 2600 mm, sferische Klep voor Waterkrachtpost

Certificaat
CHINA Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
CHINA Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

DN300 - Hydraulische tegengewicht Van een flens voorzien de Bolklep van 2600 mm, sferische Klep voor Waterkrachtpost

DN300 - Hydraulische tegengewicht Van een flens voorzien de Bolklep van 2600 mm, sferische Klep voor Waterkrachtpost
DN300 - Hydraulische tegengewicht Van een flens voorzien de Bolklep van 2600 mm, sferische Klep voor Waterkrachtpost DN300 - Hydraulische tegengewicht Van een flens voorzien de Bolklep van 2600 mm, sferische Klep voor Waterkrachtpost DN300 - Hydraulische tegengewicht Van een flens voorzien de Bolklep van 2600 mm, sferische Klep voor Waterkrachtpost DN300 - Hydraulische tegengewicht Van een flens voorzien de Bolklep van 2600 mm, sferische Klep voor Waterkrachtpost DN300 - Hydraulische tegengewicht Van een flens voorzien de Bolklep van 2600 mm, sferische Klep voor Waterkrachtpost

Grote Afbeelding :  DN300 - Hydraulische tegengewicht Van een flens voorzien de Bolklep van 2600 mm, sferische Klep voor Waterkrachtpost

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: Hydraulische teller gewicht sferische ventiel
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

DN300 - Hydraulische tegengewicht Van een flens voorzien de Bolklep van 2600 mm, sferische Klep voor Waterkrachtpost

beschrijving
Kleptype: sferische klep Materiaal: WCB
Druk: 1.6Mpa-10.0Mpa Diameter van: 100mm1000mm
Hoog licht:

gemotoriseerde Globe ventiel

,

Hydraulische Globe ventiel

DN300 - van de het gewichts Sferische Klep van 2600 mm de Hydraulische Tegenklep van /Ball/van een flens voorzien bolklep voor Waterkrachtpost

 

Beschrijving:

 

De sferische kleppen, zoals de naam impliceert, zijn sluitkleppen die sferisch gebruiken om de stroom tegen te houden of te beginnen. Sferisch voert dezelfde functie uit zoals de schijf in de bolklep. Wanneer het klephandvat in werking wordt gesteld om de klep te openen, roteert sferisch aan een punt waar het gat door sferisch met de de inham en afzet van het kleplichaam overeenstemt. Wanneer de klep wordt gesloten, die slechts een 90 graadomwenteling van Wormgear of de gewichtshamer voor de meeste kleppen vereist, wordt sferisch geroteerd zodat is het gat loodrecht aan de stroomopeningen van het kleplichaam, en de stroom wordt tegengehouden.

Sferisch wijd worden gebruikt in vloeibaar-overhandigt systemen voor datatransportbesturing. Deze types van Roterende Kleppen zijn geschikt voor corrosieve toepassingen. In het algemeen bieden de Sferische kleppen vele voordelen aan wanneer tegenover elkaar gesteld met andere types van kleppen, verstrekken zij superieur gemak van verrichting, dat hoog volume, hoge druk en stroom op hoge temperatuur handhaven en kan regelen. De meeste sferische kleppen bieden ruwe bouw met een oude levensduur verstrekken, en vergelijkbare lage kosten die aan.

Het elektrohydraulische controlesysteem is PLC intellectueel controletype. Het heeft veelsoortige functies, en het kan zuiveren, plaatselijk als onafhankelijke systematische eenheid zonder andere toevoegingen controleren. Het kan ook bij het gecentraliseerde beheer door de centrale computer door I/O passway als apparateneenheid van het het verzamelen en het verdelen controlesysteem (DCS) worden gedragen, aaneenschakeling en het werken met waterpomp, hydraulische turbine, omleidingsklep en andere pijpleidingenapparaten realiseren. Het wordt geleverd met handfunctie, en kan aanzetten, de klep zonder macht manueel uitzetten, klep het zuiveren ontmoeten, verzoek onder de speciale werkende wijze controleren.

 

Specificaties:

 

  Hydraulische controle (Zwaar Hamertype) sferische Klep
  Nominale Diameter: 300 – 2600 mm
  Nominale Druk: 1.6 – Mpa 16,0

 

Concurrentievoordeel:

 

HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

DN300 - Hydraulische tegengewicht Van een flens voorzien de Bolklep van 2600 mm, sferische Klep voor Waterkrachtpost 0

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tu mingqi

Tel.: +86 13003602610

Fax: +86-571-85194290

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)