Thuis ProductenS Type Turbine

100KW - 10MW Horizontale Kaplan-Turbine/S TypeTurbine met Regelbare Bladenagent

Certificaat
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

100KW - 10MW Horizontale Kaplan-Turbine/S TypeTurbine met Regelbare Bladenagent

100KW - 10MW Horizontale Kaplan-Turbine/S TypeTurbine met Regelbare Bladenagent
100KW - 10MW Horizontale Kaplan-Turbine/S TypeTurbine met Regelbare Bladenagent 100KW - 10MW Horizontale Kaplan-Turbine/S TypeTurbine met Regelbare Bladenagent 100KW - 10MW Horizontale Kaplan-Turbine/S TypeTurbine met Regelbare Bladenagent 100KW - 10MW Horizontale Kaplan-Turbine/S TypeTurbine met Regelbare Bladenagent 100KW - 10MW Horizontale Kaplan-Turbine/S TypeTurbine met Regelbare Bladenagent

Grote Afbeelding :  100KW - 10MW Horizontale Kaplan-Turbine/S TypeTurbine met Regelbare Bladenagent

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: S Type Turbine
Tubulaire Turbine: Horizontale Kaplanturbine
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

100KW - 10MW Horizontale Kaplan-Turbine/S TypeTurbine met Regelbare Bladenagent

beschrijving
Turbinetype: De horizontale hydroturbine van schachtkaplan waterhoofd: 2m20m
Capaciteit: 0.1MW-2MW
Hoog licht:

micro- hydroturbines

,

lage hoofdwaterturbine

100KW - de Horizontale Kaplan Turbine van 10MW/s-Type Turbine met Regelbare Bladenagent

 

S type de turbine is geschikt voor hoofden van 2m tot 20m en de grote post van de lossingswaterkracht.

 

De s-type tubulaire turbine is Beschikbaar in versies van Horizontale Kaplan-turbine, ook genoemd horizontaal Kaplan-waterturbine, s-Type semi-Kaplan en s-Type Propeller.

 

de eigenschap van Lt. is dat de waterstroom door de passage van de inham aan de afzet as is, zodat de passage hoofdzakelijk een rechte buis is. De turbineschacht gaat uit de buis over op het punt waar de buis richting verandert, is de installatie ether met de overdrachtriem of direct verbonden met de generator. Deze moderne hydroturbine wordt gekenmerkt door hoog rendement in een breed scala van stroomtarieven.

De s-type turbine is ook bestaat uit vaste agentbladen (s-type propellerturbine) en regelbare agentbladen (s-type kaplan turbine).

 

Het s-type horizontale Kaplan met betere machineefficiency wordt bereikt door relatieve motie van vinnen en bladen, die de dubbele verordening Horizontale Kaplan of horizontale volledige Kaplan wordt genoemd. In de dubbele Kaplan-regelgeving versie van de turbine, agent en gidswielverordening de waaier van de regelgeving zich van het stroomtarief van 20% tot 100% van het geschatte lossingstarief uitbreidt, is Deze turbine daarom geschikt voor bepaalde looppas-van-rivier die posten produceert waar de rivierstroom aanzienlijk varieert. De installatie is bijna uitsluitend met een directe verbinding aan de generator. 

 

De s-type propellerturbine is enkel wat zijn naam impliceert. De basispropellerturbine bestaat uit een propeller, gelijkaardig aan de propeller van een schip, die binnen een voortzetting van de penstock buis wordt gepast. Dit soort propellerturbine is gekend als vaste turbine van de blad asstroom omdat de hoogtehoek van de rotorbladen niet kan worden veranderd.  Neigt de deel-stroom efficiency van de turbines van de be*vestigen-bladpropeller zeer slecht te zijn.

Toepassingen:

 

1.     Waterhoofd:  2m - 20m

2.      Capaciteit: 0.1MW -- 2MW 

3.     Frequentie: 50hz/60hz 

4.     Het Voltage van de generatoroutput: 0.4KV, 6.3KV, of 10.5KV AC in drie stadia,

 

Als u in de s-type turbine geinteresseerd bent, zou u sommige zeer belangrijke parameters (zoals netto hoofd, stroomlossing, eenheidsaantal, frequentie, voltage) in onderzoek moeten hebben.

 

Specificaties:

 

 Type

    S type turbine met vaste bladen beweegbare bladen

 Waterhoofd

    2m -- 20m.

 Installatiecapaciteit

     100KW -- 2000KW

 Het materiaal van agentbladen

    Roestvrij staal (0Cr13Ni4Mo)

Generatortype

   Synchrone generator

 Hulpmateriaal

   Gouverneur, Inhamklep, eenheids zijpaneel, opwindingssysteem

 

Concurrentievoordeel:

 

HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.


Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.


HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

100KW - 10MW Horizontale Kaplan-Turbine/S TypeTurbine met Regelbare Bladenagent 0

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: hydrotu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)