Thuis ProductenPelton Hydro Turbine

De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton

Certificaat
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton

De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton
large.img.alt
De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton

Grote Afbeelding :  De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: Pelton water turbine
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton

beschrijving
Turbinetype: pelton hydroturbine Structuurtype: Horizontale Schacht
Waterhoofd: 80m800m Capaciteit: 100KW-20000KW
Agentmateriaal: gietend Roestvrij staal 0Cr13Ni4Mo, ASTM, CA6NM Pijpenmateriaal:: Roestvrij staal
Efficiencywaaier: 85%-90% Toepassing:: waterkrachtpost, net-Band machtssysteem
Hoog licht:

De Hydroturbine van 20000KW Pelton

,

800m Pelton Hydroturbine

,

de Hydroturbine in drie stadia van Pelton

Waterkrachtmateriaal, de Hydroturbine van Pelton/Pelton-Waterturbine met Synchrone Generator, Snelheidsgouverneur, Inhamklep

 

 

Beschrijving:

Een Pelton-wiel is een impuls-type waterturbine door Amerikaanse uitvinder Lester Allan Pelton in de jaren 1870 wordt uitgevonden die. Het Pelton-wiel haalt energie uit de impuls van het bewegen van water.

Pijpen directe krachtig, hoge snelheidsstromen van water tegen een reeks lepel-vormige die emmers, ook als impulsbladen wordt bekend, die rond de buitenrand van een aandrijvingswiel worden opgezet (ook genoemd een agent). Aangezien de waterstraal de bladen raakt, wordt de richting van watersnelheid veranderd om de contouren van de bladen te volgen. De impulsenergie van de waterstraal oefent torsie op het emmer-en-wielsysteem uit, dat het wiel spint; de waterstraal doet een „u-draai“ en gaat aan de buitendiekanten van de emmer weg, aan een lage snelheid worden vertraagd. In het proces, wordt de impuls van de waterstraal overgebracht naar het wiel en vandaar aan een turbine. Aldus, de „impuls“ energie werkt aan de turbine. De maximummacht en de efficiency worden bereikt wanneer de snelheid van de waterstraal tweemaal de snelheid van de roterende emmers is. Een zeer klein percentage van de originele kinetische energie van de waterstraal zal in het water blijven, dat veroorzaakt dat de emmer worden leeggemaakt aan hetzelfde tarief het, wordt gevuld en daardoor de stroom van de hoge drukinput toestaat om ononderbroken en zonder afval van energie voort te zetten.

 

De Pelton-turbine wordt wijd gebruikt in waterkrachtpost met de hoofden van 801000m.

De Peltonturbine wordt bestaan uit agent, turbinegeval, pijpenassemblage, inhampijp, deflector enz. De agent wordt geassembleerd in de schacht van de generator, langs pingelt de torsietransmissie.

Lt. gebruikt de dynamische bevoegdheid van de stroom van het hoge drukwater om de agent te roteren en het rotorwerk te dwingen, is de middellijn van de straal in hetzelfde vliegtuig zoals de agent terwijl het roteren.

De Peltonturbine heeft de voordelen van compacte bouw, het stabiele lopen en gemakkelijke verrichting. Normaal, schikte de Kleine peltonturbine altijd met horizontale schacht en één of twee pijpen,   De middelgrote grootte en de grotere Pelton-turbines worden het vaakst geschikt met verticale schacht, en uitrusten vier of zes pijpen om meer macht te verkrijgen.

 

Toepassingen:

De Peltonwielen zijn de aangewezen turbine voor waterkracht waar de beschikbare waterbron vrij hoogwaterhoofd aan zwakstroomtarieven heeft.

 

1.     Waterhoofd:  80 m - 1000 m

2.      Macht: 500kw - 20000KW

 

3.     Frequentie: 50/60hz

 

4.     Het voltage van de generatoroutput: 0.4KVV, 6.3KV, of 10.5KV AC in drie stadia,

 

Als u in de Pelton-turbine geinteresseerd bent, zou u sommige zeer belangrijke parameters (zoals netto hoofd, stroomlossing, eenheidsaantal, frequentie, voltage) in onderzoek moeten verzenden.

 

Wij kunnen pelton turbogenerator boven 500KW leveren, de agent van Forge en CNC machine voorzien, of de agent met gegoten schurende machine voor uw vereist.

 

Specificaties:

 

Type

Horizontale peltonturbine met één /two-pijpen

Verticale peltonturbine met vier pijpen

Waterhoofd

80m - 1000m.

Installatiecapaciteit

0.5MW - 20MW

Agentmateriaal

Roestvrij staal (0Cr13Ni4Mo)

De gegoten machine/smeedt + CNC machine

Generatortype

Synchrone generator

Hulpmateriaal

Gouverneur, Inhamklep, eenheids zijpaneel, opwindingssysteem

 

 

Concurrentievoordeel:

 

HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.

Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.


HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

 

De Agent van de Peltonturbine

 

 

De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton 0De Hydroturbine van het waterkrachtmateriaal 20000KW Pelton met het Wiel van Hoog rendementpelton 1

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: hydrotu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)