Thuis ProductenFlens Globe ventiel

DN 50 - 1000 mm motoriseerden Van een flens voorzien Bolklep/Sferische Klep voor hoge hoofd hydroturbine

Certificaat
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

DN 50 - 1000 mm motoriseerden Van een flens voorzien Bolklep/Sferische Klep voor hoge hoofd hydroturbine

DN 50 - 1000 mm motoriseerden Van een flens voorzien Bolklep/Sferische Klep voor hoge hoofd hydroturbine
DN 50 - 1000 mm motoriseerden Van een flens voorzien Bolklep/Sferische Klep voor hoge hoofd hydroturbine DN 50 - 1000 mm motoriseerden Van een flens voorzien Bolklep/Sferische Klep voor hoge hoofd hydroturbine DN 50 - 1000 mm motoriseerden Van een flens voorzien Bolklep/Sferische Klep voor hoge hoofd hydroturbine DN 50 - 1000 mm motoriseerden Van een flens voorzien Bolklep/Sferische Klep voor hoge hoofd hydroturbine DN 50 - 1000 mm motoriseerden Van een flens voorzien Bolklep/Sferische Klep voor hoge hoofd hydroturbine

Grote Afbeelding :  DN 50 - 1000 mm motoriseerden Van een flens voorzien Bolklep/Sferische Klep voor hoge hoofd hydroturbine

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: Elektrische Sferische klep
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

DN 50 - 1000 mm motoriseerden Van een flens voorzien Bolklep/Sferische Klep voor hoge hoofd hydroturbine

beschrijving
Type: Sferische klep/Kogelklep Diameter van: DN100mm-1000mm
Druk: 1.0Mpa-6.4Mpa Materiaal: WCB
Hoog licht:

gemotoriseerde Globe ventiel

,

handmatige Globe ventiel

  DN50 - 1000 Gemotoriseerde mm/de Hand Sferische Klep van Drived/Kogelklep

 

Specificaties:

 

De sferische kleppen, zoals de naam impliceert, zijn sluitkleppen die sferisch gebruiken om de stroom tegen te houden of te beginnen. Sferisch voert dezelfde functie uit zoals de schijf in de bolklep. Wanneer het klephandvat in werking wordt gesteld om de klep te openen, roteert sferisch aan een punt waar het gat door sferisch met de de inham en afzet van het kleplichaam overeenstemt. Wanneer de klep wordt gesloten, die slechts een 90 graadomwenteling van het handwiel of Wormgear voor de meeste kleppen vereist, wordt sferisch geroteerd zodat is het gat loodrecht aan de stroomopeningen van het kleplichaam, en de stroom wordt tegengehouden.

 Zij worden wijd gebruikt in vloeibaar-overhandigt systemen voor datatransportbesturing. Deze types van Roterende Kleppen zijn geschikt voor corrosieve toepassingen. In het algemeen bieden de Sferische kleppen vele voordelen aan wanneer tegenover elkaar gesteld met andere types van kleppen, verstrekken zij superieur gemak van verrichting, dat hoog volume, hoge druk en stroom op hoge temperatuur handhaven en kan regelen. De meeste sferische kleppen bieden ruwe bouw met een oude levensduur verstrekken, en vergelijkbare lage kosten die aan.

Dit type van Sferische klep dat door de elektrische motor in werking wordt gesteld, en kan ook door handboek, heeft het een motor en een wormgear doos op het hoofd van klep. Wormgear is planetarisch in werking gesteld toestel. Dit type van tandwieloverbrenging staat het gebruik van een vrij klein handwiel en een werkende kracht toe om een vrij grote klep in werking te stellen. 

 

Motor-drijft/Handcontrole Sferische Klep
  

        Nominale Diameter: 50 – 1000 mm
  Nominale Druk: Mpa 0,6 – 10,0

  

 Concurrentievoordeel:

   HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.


Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.


HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

 

DN 50 - 1000 mm motoriseerden Van een flens voorzien Bolklep/Sferische Klep voor hoge hoofd hydroturbine 0

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: hydrotu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)