Bericht versturen
Thuis ProductenFrancis Hydro Turbine

Grote Verticale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine For Water-Hoofd van 20m tot 300m

Certificaat
CHINA Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
CHINA Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

Grote Verticale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine For Water-Hoofd van 20m tot 300m

Grote Verticale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine For Water-Hoofd van 20m tot 300m
Grote Verticale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine For Water-Hoofd van 20m tot 300m Grote Verticale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine For Water-Hoofd van 20m tot 300m Grote Verticale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine For Water-Hoofd van 20m tot 300m Grote Verticale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine For Water-Hoofd van 20m tot 300m Grote Verticale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine For Water-Hoofd van 20m tot 300m

Grote Afbeelding :  Grote Verticale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine For Water-Hoofd van 20m tot 300m

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: Francisturbine
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

Grote Verticale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine For Water-Hoofd van 20m tot 300m

beschrijving
Turbinetype: Francis Turbine water hoofdwaaier: 20M300M
Capaciteit: 100KW-20000KW Agentmateriaal: Roestvrij staal
Hoog licht:

Francis Water Turbine

,

waterkrachtturbine

,

turbine van Francis van waterkrachtposten de verticale

Verticale Schacht Francis Hydro Turbine voor waterhoofd van 20m tot 300m

 

Beschrijving:

 

Francis - de typeturbine is meestal geschikt voor waterkrachtposten met middelgroot of hoog hoofd van 20m tot 300m.  Zij zijn in zowel verticale of horizontale schachtregeling als konden enorm door de hydraulische krachtcentrales worden geselecteerd.

lts is de eigenschap dat de waterstroom geleidelijk aan het agentbinnenste in een radiale richting ingaat, richting verandert en dan uit axiaal overgaat. De turbine van Francis wordt gekenmerkt door betrouwbare verrichting, eenvoudig bouw en hoog rendement, enz.

 Normaal, keuren wij horizontaal Francis met capaciteit onder 5MW goed. En verticaal Francis met capaciteit onder 30MW.

 

Hoofdstructuur van Francis Hydro Turbine

 

Dit hydraulische turbinetype is Horizontale schacht Francis. Een inhamklep is uitgerust voor het spiraalvormige omhulsel van de turbine. Wanneer bekeken bij de turbine van het generatoreind, is de roterende richting van de hydraulische turbine met de wijzers van de klok mee. De turbine is horizontale schacht en metaal spiraalvormig omhulsel en de roestvrij staalagent. Deze eenheid heeft twee lagers, die op de generatorzetel worden geassembleerd. De stamtijden van de structuur van turbine als volgt:

1)Spiraalvormig geval 

2) Verdeler

3) Roterende delen 

4)Inhambuis 

5) Ontwerpbuis 

6) Lay-out voor water, instrumenten en pijpleiding

Het water vloeit door penstock van de krachtcentrale, De vleugelklep, de uitbreidingspijp, de inhambuis, het spiraalvormige geval en wicket de poorten in de agent, en zet het dan de agent ertoe aan om hydraulische energie te draaien en om te zetten in mechanische energie en drijft de rotor van generatorrevolutie door de kracht van de belangrijkste schacht van turbine, waarbij de mechanische energie wordt omgezet in stroom. 

 

Toepassingen:

 

1.     Waterhoofd:  20m -- 300m

2.      Macht: 0.1MW -- 30Mw 

3.     Frequentie: 50hz/60hz 

4.     Het voltage van de generatoroutput: 0.4KV, 6.3KV, of 10.5KV AC in drie stadia,

 

De turbines van Francis kunnen voor een brede waaier van hoofden en stromen worden ontworpen. Dit, samen met hun hoog rendement, heeft tot hen de wijdst gebruikte turbine in de wereld gemaakt. Francis - de typeeenheden behandelen een hoofdwaaier van 20 tot 700 meters (100 tot 2.300 voet), en hun outputmacht varieert van enkel een paar kilowatts tot één gigawatt. De grote turbines van Francis worden individueel ontworpen voor elke plaats om bij de hoogste mogelijke efficiency, typisch over 90% te werken

Normaal, worden de Middelgrote grootte en de grotere turbines van Francis het vaakst geschikt met een verticale schacht, de Kleine turbine van Francis die altijd met horizontale schacht wordt geschikt, maar het is niet absoluut.

Als u in de turbine van Francis geinteresseerd bent, zou u sommige zeer belangrijke parameters (zoals netto hoofd, stroomlossing, eenheidsaantal, frequentie, voltage) in onderzoek moeten verzenden.

 

 

Specificaties:

  Type

  De horizontale/verticale turbine van Francis

  Waterhoofd

  Van 10m -- 300m.

  Installatiecapaciteit

  Van 100KW -- 30MW

  Agentmateriaal

  Roestvrij staal (0Cr13Ni4Mo)

  Generatortype

  Synchrogenerator

  Hulpmateriaal

  Gouverneur, Inhamklep, eenheids zijpaneel, opwindingssysteem

 

Concurrentievoordeel:

 

HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

 

Grote Verticale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine For Water-Hoofd van 20m tot 300m 0

Grote Verticale Schacht Francis Hydro Turbine/Francis Water Turbine For Water-Hoofd van 20m tot 300m 1

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tu mingqi

Tel.: +86 13003602610

Fax: +86-571-85194290

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)