Thuis ProductenVlinderklep

Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm voor Waterkracht in werking

Certificaat
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm voor Waterkracht in werking

Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm voor Waterkracht in werking
Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm voor Waterkracht in werking Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm voor Waterkracht in werking Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm voor Waterkracht in werking Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm voor Waterkracht in werking Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm voor Waterkracht in werking

Grote Afbeelding :  Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm voor Waterkracht in werking

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: Elektrische Vleugelklep
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm voor Waterkracht in werking

beschrijving
Materiaal: Carbon Steel Vleugelklepafmetingen: 100 – 5000 mm
Nominale Druk: Mpa 0.25 - 2.5 Operatationtype: Wormtoestel, elektrische motor
Media: Water, olie
Hoog licht:

handmatige vlinderklep

,

gemotoriseerde vlinderklep

Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm in werking

 

Specificaties:

 

Een vleugelklep is een klep die kan worden gebruikt voor door of stroom afsnijden. Het sluitende mechanisme neemt de vorm van een schijf aan. De verrichting is gelijkaardig aan dat van een kogelklep, die voor snel afgesloten toestaat. De vleugelkleppen worden over het algemeen goedgekeurd omdat zij lager zijn in kosten aan andere klepontwerpen evenals lichter zijnd in gewicht, wordt het betekenen van minder steun vereist. De schijf wordt geplaatst in het centrum van de pijp, is het overgaan door de schijf een staaf die aan actuator op buiten de klep wordt aangesloten. Het roteren van actuator draait de de schijf of parallel of loodlijn aan de stroom. In tegenstelling tot een kogelklep, is de schijf altijd aanwezig binnen de stroom, daarom wordt een drukdaling altijd veroorzaakt in de stroom, ongeacht kleppositie.

Er zijn verschillende soorten vleugelkleppen, elk aangepast voor verschillende druk en verschillend gebruik.

 

Dit type van vleugelklep dat door de elektrische motor in werking wordt gesteld, en kan ook door handboek, heeft het een motor en een wormgear doos op het hoofd van klep. Wormgear is planetarisch in werking gesteld toestel. Dit type van tandwieloverbrenging staat het gebruik van een vrij klein handwiel en een werkende kracht toe om een vrij grote klep in werking te stellen.

   Elektrische/HandcontroleVleugelklep
    

      Nominale Diameter: 50 – 3000 mm

  Nominale Druk: Mpa 0,25 - 2,5

 

Concurrentievoordeel:

 

HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.


Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.


HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

 

Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm voor Waterkracht in werking 0Het toestel stelde Van een flens voorzien Vleugelklep 1000mm voor Waterkracht in werking 1

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: hydrotu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)