Thuis ProductenVlinderklep

Elektrische/Hand Van een flens voorzien Vleugelklep voor Waterkrachtpost onder 2.5Mpa

Certificaat
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
China Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten

—— Bedrijfsvergunning

Hydrotu heeft alle verantwoordelijkheden uitgevoerd. Van de waterturbine en generator de reeks werkt veilig en regelmatig met lagere lawaaierige en goede kwaliteit.

—— HUlUSI SITKI - Turkije

De turbine die van hydrotu in 2010 wordt gekocht, het werkt regelmatig, het ononderbroken werken zonder fouten, heeft de perfecte naverkoopdienst.

—— Dragan klisura-Servië

Ik ben online Chatten Nu

Elektrische/Hand Van een flens voorzien Vleugelklep voor Waterkrachtpost onder 2.5Mpa

Elektrische/Hand Van een flens voorzien Vleugelklep voor Waterkrachtpost onder 2.5Mpa
Elektrische/Hand Van een flens voorzien Vleugelklep voor Waterkrachtpost onder 2.5Mpa Elektrische/Hand Van een flens voorzien Vleugelklep voor Waterkrachtpost onder 2.5Mpa Elektrische/Hand Van een flens voorzien Vleugelklep voor Waterkrachtpost onder 2.5Mpa Elektrische/Hand Van een flens voorzien Vleugelklep voor Waterkrachtpost onder 2.5Mpa Elektrische/Hand Van een flens voorzien Vleugelklep voor Waterkrachtpost onder 2.5Mpa

Grote Afbeelding :  Elektrische/Hand Van een flens voorzien Vleugelklep voor Waterkrachtpost onder 2.5Mpa

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Hydrotu
Certificering: CE
Modelnummer: Elektrische Vleugelklep
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten koffer (Export standaard pakket)
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: L / C, T / T

Elektrische/Hand Van een flens voorzien Vleugelklep voor Waterkrachtpost onder 2.5Mpa

beschrijving
Type: Vlinderklep Diameter van: 100mm5000mm
Druk: onder 2.5Mpa Materiaal: WCB
VERRICHTING: Elektrische motorhandboek
Hoog licht:

handmatige vlinderklep

,

gemotoriseerde vlinderklep

Elektrische/Hand Van een flens voorzien Vleugelklep voor Waterkrachtpost onder 2.5Mpa

 

Specificaties:

Een vleugelklep is een klep die kan worden gebruikt voor door of stroom afsnijden. Het sluitende mechanisme neemt de vorm van een schijf aan. De verrichting is gelijkaardig aan dat van een kogelklep, die voor snel afgesloten toestaat. De vleugelkleppen worden over het algemeen goedgekeurd omdat zij lager zijn in kosten aan andere klepontwerpen evenals lichter zijnd in gewicht, wordt het betekenen van minder steun vereist. De schijf wordt geplaatst in het centrum van de pijp die, is het overgaan door de schijf een staaf aan actuator op buiten de klep wordt aangesloten. Het roteren van actuator draait de de schijf of parallel of loodlijn aan de stroom. In tegenstelling tot een kogelklep, is de schijf altijd aanwezig binnen de stroom, daarom wordt een drukdaling altijd veroorzaakt in de stroom, ongeacht kleppositie.

Er zijn verschillende soorten vleugelkleppen, elk aangepast voor verschillende druk en verschillend gebruik.

 

Dit die type van vleugelklep door de elektrische motor in werking wordt gesteld, en kan ook door handboek, heeft het een motor en een wormgear doos op het hoofd van klep. Wormgear is planetarisch in werking gesteld toestel. Dit type van tandwieloverbrenging staat het gebruik van een vrij klein handwiel en een werkende kracht toe om een vrij grote klep in werking te stellen.

   Elektrische/HandcontroleVleugelklep
      Nominale Diameter: 50 – 3000 mm

      Nominale Druk: Mpa 0,25 - 2,5

 

Concurrentievoordeel:

HYDROTU is de volledige Chinese de levering, het raadplegen en de techniekontwerponderneming van het waterkrachtmateriaal op het gebied van waterkrachtmateriaal. Wij voorzien de hoogte - materiaal van de kwaliteits het Chinese waterkracht van gevorderde technologieën en de geïntegreerde diensten om aan de globale waterkrachtmarkten te voldoen.


Met ons Geïntegreerd de Dienstenconcept, voorzien wij u van aangepaste steun van project het van plan zijn door implementatie om het opdragen en de dienst te planten. Ons principe: Het project van de klant is ons project, is het succes van de klant ons succes.


HYDROTU omvat de diensten, volledige materiaallevering, economische oplossing van de globale waterkrachtprojecten en poogt de beste globale leverancier van waterkrachtmateriaal evenals de het best geïntegreerde dienstverlener op de waterkrachtmarkten te zijn.

 

elektrische/Handvleugelklep

Contactgegevens
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: hydrotu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)